Uutuus Ledlenseriltä! iF4R Music työvalaisin

Työvalot eivät koskaan aikaisemmin ole olleet näin laadukkaalla optiikalla varustettuja! Ladattavat iW-, iF- ja iA -valaisimet on suunniteltu erityisesti työkäyttöön esimerkiksi tehtaille, autokorjaamoille, rakennustyömaille ja kodin remonttikohteisiin. 

Edistyksellinen teknologia takaa tasaisen, kirkkaan valon ja joustavat kiinnitys- ja kallistusmekanismit valaisimien monipuolisen käytön myös haastavissa olosuhteissa.

Nyt saatavilla myös uutuus Ledlenser iF4R Music!

Tämä työvalaisin takaa että työ käy kuin tanssi! Päivitimme suositun iF4R valaisimen laadukkaalla, sisäänrakennetulla kaiuttimella ja Bluetooth® yhteydellä.

iF4R Music on näppärä työvalo moneen käyttöön! Se tuo valon ja musiikin juuri sinne missä sitä tarvitsee. Autotalliin, kesämökin varastoon, kodin pieniin remonttikohteisiin ja syksyisiin puutarhajuhliin. Magneetti kiinnittää valaisimen tukevasti metallipintoihin, tai sen voi jättää seisomaan omilla jaloillaan vaikkapa terassin pöydälle. iF4R Music on suojattu pölyltä ja vesiroiskeilta (IP54), joten se toimii yhtä luotettavasti niin auton alla tallissa kuin ulkonakin. Kaiuttimeen jaettu radiokanava, äänikirja tai omavalintainen musiikki siivittää työskentelyä. 

iF4R Music valaisee 2500 lumenin teholla ja valotehoa voi säätää portaittain ( 100, 75, 50, 25 ja 10% ) aina 200 lumenin minimi valotehoon saakka. Valaisimessa on helppokäyttöinen magneettilataus ja myös kuljetuslukitus.

Tekniset tiedot

Valoteho: 2500 / 1000 / 200 lm
Akkupaketti: 2 x Li-Ion 21700, 3.7V, 8000 mAh
Latausaika: 240 min
Valaisimen koko: K 110 x L 235 x S 47 mm
Paino: 1139 g
IP54
Kuljetuslukitus
Magneetti-USB latausjohto ja verkkopistoke
Ovh. 199,00 €

Ledlenserin työvalaisinten valikoimasta löytyy valaisimet niin harraste- kuin ammattikäyttöönkin. Laatu, kestävyys ja valovoimaisuus samassa paketissa. Valittavana on pienistä kynämallisista valaisimista aina 4500 lumenia tarjoavaan iF8R työvalaisimeen saakka. 

Pitkälle kehitelty linssioptiikka

Laadukas valaisin on paljon enemmän kuin pelkkä lumen-arvo. Ledlenserin edistyksellinen linssioptiikka takaa miellyttävän, tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia. Valokeila on monipuolisesti säädettävissä erilaisiin käyttötilanteisiin sopivaksi. Tehokkaiden led-valojen ansiosta valovoimaa riittää aina, kun sitä tarvitaan. 

Tuotteilla on viiden vuoden takuu ja rekisteröitymisen kautta takuuaika pidentyy seitsemään vuoteen.

Linkki työvaloihin maahantuojan sivulla: https://www.nordictrail.fi/ledlenser/tyovalot

Takuu: Ledlenser on luotettava, alan huippua edustava laatuvalaisin, jolla on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu sekä huoltopalvelu Suomessa. Rekisteröimällä valaisimen netissä ja käyttämällä tuotteen pakkauksesta löytyvää yksilöllistä koodia, pitenee tuotteen takuu 5 vuodesta 7 vuoteen.

Vastaa