Hellan suositut lisävalomallit nyt myös LEDinä

Syksy on edennyt jo lokakuun puolelle ja illat ovatkin jo pimentyneet merkittävästi. Valoa talven pimeille teille on kuitenkin helposti saatavilla, kun autoon asennetaan tehokkaat LED-lisävalot. Uudistuneet Hella Rallye 3003- ja Luminator LED -tuotteet saapuvat varastoon syksyn 2019 aikana.

Rallye 3003 LED ja Luminator LED – Uuden sukupolven lisävalot

Hella on nyt uudistanut suositut Rallye 3003- ja Luminator-lisävalomallinsa. Uudistuneet tuotteet edustavat uusinta LED-tekniikkaa ja täyttävät kaikki radiohäiriösuojauksen vaatimukset korkeimmalla tasolla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että GPS, adaptiivinen vakionopeudensäädin tai muut ajoneuvojen nykyaikaiset turvallisuusvarusteet eivät häiriinny lisävalojen käytöstä. Kaikilla lisävalouutuuksilla on lisäksi ECE-R7, ECE-R10 ja ECE-R112 -hyväksynnät.

Valojen kirkas, päivänvalonkaltainen valo ja hyvin suunnattu valojakauma valaisevat erinomaisesti myös kaikkein pimeimmissä olosuhteissa. Rallye 3003 -mallin iskunkestävä koppa on laadukasta kestomuovia ja Luminator-malli puolestaan on sinkkipainevalua. Luminatoria on saatavilla sekä mattamustalla että kromisella kopalla.

Ominaisuudet

  • Moderni ilme uuden kuusikulmaisen LED-seisontavalon ansiosta
  • Viiveetön syttyminen
  • 230 cm² jäähdytyspintaa – tehokas lämmönhallinta
  • LED-valopohja vaihdettavissa
  • 9-32V monijännitteen ansiosta lisävalot sopivat niin henkilö- kuin kuorma-autoonkin
  • Saatavilla referenssiluku 25 tai 50
  • Ref. 50 valo pidempi ja kapeampi, ref. 25 lyhyempi, mutta leveämpi valokeila

-> Hella Rallye 3003 -valikoimaan

-> Hella Luminator -valikoimaan

Valopohjaa vaihtamalla päivität vanhemman halogen-mallin LED-tekniikkaan

Hellan Rallye- ja Luminator-mallit ovat olleet suosiossa jo pitkään ja niiden halogen-versioita onkin myyty lukematon määrä Pohjoismaissa. Hellan uusien, erikseen myytävien valopohjien ansiosta myös vanhemmat lisävalomallit on nyt mahdollista päivittää nykyaikaiseen LED-tekniikkaan. Valopohjan vaihtaminen on helppoa ja nopeaa; päivitys vie vain noin 15-20 minuuttia.

Uusia LED-valopohjia on saatavilla sekä 25- että 50-referenssilukuisena.

Vastaa